Comandă online

Organizare de eveniment

Nunți, botezuri, banchete, petreceri

La Renaissance, Locatia Perfecta Pentru O Petrecere Cu Adevarat Magica

Atentia si respectul fata de oaspetii nostrii sunt doua atuuri ale ospatarilor ce va vor intampina cu bucate alese, preparate cu afinitate de catre bucatarii nostri.

Alegerea sălii pentru evenimentul special din viața dumneavoastră are un rol decisiv în rezultatul final. În funcție de acest aspect, și nu numai, petrecerea poate să fie una reușită sau una cu adevărat memorabilă.

Pentru că ne dorim să faceți alegerea care vi se potrivește, vă lansăm o invitație La #Renaissance. Astfel, veți vizita cele două săli și vă vom oferi răspunsuri la toate întrebările pe care le aveți.

Capacitate săli: 250 – 300 locuri

Capacitate săli: 120 locuri

Capacitate săli: 80 locuri

Capacitate săli: 50 locuri

Pentru stabilirea unei programări vă rugăm sunați-ne sau completați formularul de mai jos și vă sunăm noi.

Lasă-ne datele tale de contact și te sunăm noi

Sau ne poți suna chiar acum la tel : +40 733 673 693

  • 5 star review  O locație de vis ! Pe lângă priveliștea minunata ,am decis sa ma delectez cu câteva preparate excepționale !(pizza Renaissance , mușchiulețul de porc, papanasii savurosii cu dulceața de afine ) . Colectivul este foarte prietenos si foarte atent iar curățenia este la locul ei ! (Unde in alte locale nu exista !! ) De fiecare data aleg La Renaissance ,deoarece este singurul local care m-a impresionat de la mâncare si colectiv pana la ultimul detaliu ! Recomand cu încredere !!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

    thumb Simina Drăguța
    09.03.2021
  • 5 star review  mâncare și servirea impecabilă locația este excelentă un loc retras aflat chiar în mijlocul celui mai aglomerat cartier din Timișoara

    thumb Paul Saramet
    11.09.2020
×