Comandă online

Servicii de catering

Pentru orice tip de eveniment

Catering în Timisoara pentru orice eveniment

Oferim servicii profesionale de catering pentru institutii, manifestari, simpozioane, conferinte, simpozioane, nunti si botezuri, diverse evenimente, etc.

Dispunem de o echipa profesionista: sefi de sala, maestri bucatari, bucatari, barmani, ospatari, manipulatori de marfa – toti cu studii de specialitate.

Suntem dotati cu tehnologie si utilaje profesionale : utilaje bucatarie mobila, camere frig, masini de transport – toate certificate ISO.

Completează formularul pentru detalii

Sau ne poți suna la telefon: +40 733 673 693

  • 5 star review  O locație de vis ! Pe lângă priveliștea minunata ,am decis sa ma delectez cu câteva preparate excepționale !(pizza Renaissance , mușchiulețul de porc, papanasii savurosii cu dulceața de afine ) . Colectivul este foarte prietenos si foarte atent iar curățenia este la locul ei ! (Unde in alte locale nu exista !! ) De fiecare data aleg La Renaissance ,deoarece este singurul local care m-a impresionat de la mâncare si colectiv pana la ultimul detaliu ! Recomand cu încredere !!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

    thumb Simina Drăguța
    09.03.2021
  • 5 star review  mâncare și servirea impecabilă locația este excelentă un loc retras aflat chiar în mijlocul celui mai aglomerat cartier din Timișoara

    thumb Paul Saramet
    11.09.2020
×